“Dispunem de capacitatea și de abilitatea de a oferi soluțiile de care ai nevoie pentru a te dezvolta.”
2
Sorina Faier
Managing Partner

Pentru a oferi rezultate rapide și care se pliază cât mai mult pe nevoile clienților noștri, lucrăm îndeaproape cu fiecare dintre aceștia. Motivul este unul care se bazează tot pe eficiență: ne dorim să avem o imagine completă a nevoilor clienților noștri, să înțelegem businessul pe care îl dezvoltă și astfel să găsim candidatul potrivit care să înțeleagă atât viziunea angajatorului, cât și să poată contribui la dezvoltarea acestuia. Prin urmare, suntem un partener în căutarea candidaților perfecți, deoarece succesul clientului nostru este succesul nostru, iar motivația noastră ca serviciu executiv de headhunting este să dezvoltăm relații pe termen lung, prin furnizarea de rezultate extraordinare.

Elite Searchers înseamnă:

Servicii personalizate

Știm că este nevoie de mai mult decât de lideri pentru a dezvolta un business. Este nevoie de liderul potrivit. Prin urmare, ne adaptăm abordarea în funcție de fiecare solicitare. Nu ne mulțumim cu un task primit pe e-mail, vrem să ne cunoaștem pentru a înțelege cât mai bine nevoile și specificul fiecărui client. Vrem să experimentăm cultura companiei și încercăm să cunoaștem dinamica locului de muncă. Odată făcuți acești pași, vom elabora împreună o strategie cu cele mai mari șanse de reușită.

Orientați către succes

De-a lungul anilor am dezvoltat metodologii propri, care includ colaborarea strânsă cu clienții noștri în dezvoltarea strategiei din fazele incipiente ale procesului de recrutare. Indiferent de timp, resurse sau provocare, dorim să oferim clienților noștri cele mai bune servicii de recrutare. Pentru că, așa cum am menționat anterior, succesul clientului nostru este succesul nostru, iar noi ne orientăm către parteneriate, nu către contracte.

Expertiză internațională

Consultanții noștri au o experiență vastă de recrutare în domeniile lor de specialitate, mulți dețin experiență relevantă în industriile în care activează, au în portofoliu clienți de top și sunt vorbitori experimentați de limbi străine de circulație internațională, astfel încât acest aspect nu reprezintă o barieră în procesul de recrutare.

Asigurăm confidențialitate

La Elite Searchers ne interesează relațiile pe termen lung, atât cu clienții, cât și cu candidații. Prin urmare, succesul nostru se bazează pe reputația noastră, în relația cu ambele părți. Suntem discreți, păstrând identitatea clientului nostru acolo unde este cazul. Angajamentul nostru este să avem grijă de reputația clientului nostru pe piață, în aceeași măsură în care avem grijă de propria noastră reputație.

Sunteți în căutarea unei firme de executive search?