Prezentarea generală a companiei

Cu o experiență de 13 ani în căutarea executivă și chiar mai mult în headhunting, povestea noastră începe la București, pe o piață dinamică, în care nevoia de profesioniști este încă în ascensiune. Cum însă piața resurselor umane este din ce în ce mai solicitantă, ne-am extins activitatea și căutarea în România și în întreaga lume.

Să găsești persoana potrivită este greu. Mai ales când persoana potrivită este cea care va supraveghea afacerea dvs. sau, cel puțin, părți esențiale ale acesteia. Căutarea unui astfel de candidat ar putea fi stresantă și cu siguranță ar consuma mult timp, deoarece o poziție executivă necesită o abordare diferită. Postarea unui simplu anunț de recrutare nu mai funcționează. Așadar, am pornit Elite Searchers ca un serviciu de căutare executivă de tip boutique, respectiv headhunting, activități orientate spre găsirea candidatului perfect pentru fiecare poziție.

Experiența în domeniu ne-a ajutat ca, de-a lungul anilor, să dezvoltăm abilitățile necesare pentru căutarea executivă și serviciile de headhunting pe care le oferim. Prin urmare, am învățat să fim detectivi riguroși, psihologi, buni ascultători, și mai ales o echipă care se focusează pe nevoile clientului nostru. Știm cât de importantă este confidențialitatea în procesul de recrutare, iar obiectivul nostru este de a găsi candidații potriviți dincolo de bifarea unor puncte din fișa postului. Astfel, ne asigurăm că acești candidați înțeleg cu adevărat filozofia companiei și perspectiva clientului nostru în business.

Știm că vom găsi candidații potriviți pentru dvs., deoarece filozofia noastră este că succesul clienților noștri este succesul nostru și, în plus, motivația noastră de afaceri este de a dezvolta relații pe termen lung prin furnizarea de rezultate extraordinare.

Sorina Faier, Managing Partner Elite Searchers

Abia așteptăm să lucrăm cu tine!